Grand Café

Het Grand Café is het warme hart van ons centrum. Niet alleen ligt dit naast de bowlingbanen, ook is dit de verzamelplaats van talloze activiteiten. Hier kunt u zelf actief aan deelnemen, of  u kunt ontspannen genieten en toekijken. Het is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud, 6 dagen per week geopend.

Laat u ’s morgens verwennen met een heerlijk stukje taart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften.

Het Grand Café is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 09.00 uur. Vanaf woensdag t/m zondag van  12.00 tot 16:00 kunt u genieten van onze kaart met diverse lunchgerechten zoals huisgebakken boerenbrood, div. maaltijdsalades maar ook een heerlijke warme lunch met frites en salade.

De rest van de dag kunt u uiteraard terecht voor een kop koffie, thee of een ander drankje (en hapje).
Verder kunt u hier biljarten op de professionele biljarttafel, en er staan twee speelautomaten (alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar). Het dient ook als gezamenlijke TV ruimte. Wij zijn gevestigd op een perfecte locatie, vlakbij de A4 en de A58. Goed bereikbaar vanuit de Zuidwesthoek, Zeeland, en België.

Kortom, een Grand Café waar van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat altijd leven in de brouwerij heerst en waar u altijd terecht kunt voor gezelligheid!

Heeft u nog vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!